Skandinaviens største udvalg
Med over 80 forskellige farver og formater kan vi præsentere skandinaviens største udvalg indenfor belægningsklinker.
Priser fra kun 245,-* pr. m² - og så holder de hele livet. Bliv kontaktet..
Skandinaviens største udvalg
Med over 80 forskellige farver og formater kan vi præsentere skandinaviens største udvalg indenfor belægningsklinker.
Priser fra kun 245,-* pr. m² - og så holder de hele livet. Bliv kontaktet.

Få et tilbud

Udfyld formularen og få et godt tilbud på belægningsklinker

Belægningsklinker – Sådan vælger du den rigtige belægning

Når foråret melder sin ankomst, begynder folk at gå ud i haven igen. Det er igen blevet tid til udendørs projekter og fornyelse, så vi kan nyde sommeren i havens rolige omgivelser. Den milde luft og solens fremspring, gør foråret til et godt tidspunkt at planlægge og udføre haveprojekterne.

Her kan du bruge belægningsklinker

Terrassen og indkørslen er de typiske steder der ligges belægningsklinker, men nogle bruger også de smukke teglklinker til gangstier rund på grunden. Hvis man har en stor grund eller har indrettet sin have med flere små områder, kan det være oplagt at have små stier, hvor man kan gå fra sted til sted og nyde blomster og andet flot beplantning, der springer ud. Netop omkring beplantninger og bede kan belægningsklinker også bruges til at afgrænse området og som flotte kanter.

Den rigtige farve på klinkerne

Farvevalget kan være en udfordring for mange. Selvom de fleste har en idé om, hvordan de gerne vil have de ydre omgivelser til at se ud, kan valget være svært, når det er nuance forskelle man kigger på. Alle belægningsklinker har et naturligt farvespil, som er opstået i forbindelse med brændingen af ler. Udover farveforskellen kan klinkerne have et flammet look. De originale kulbrændte klinker har naturligt smukke brændinger, som gøre farvespillet endnu mere levende. Det vigtigste er at gå turen rundt i sine omgivelser og dagdrømme lidt om, de muligheder man kan se.

Start med at finde den farvekategori, der passer til huset og haven. Der er de gule nuancer, de røde nuancer og de mørke nuancer. Herefter kan man sortere efter kategorier ovenfor og indsnævre valget mere og mere. Er man kommet ned på 2-3 forskellige typer, kan det være en rigtig god idé at indhente et tilbud på de forskellige belægningsklinker, for herefter at sammenligne pris og udseende.