Glow in the Dark

- En selvlysende markeringsklinke

70 70 72 75

Forbrug:
48 stk/m2

Format:
200/100/52 mm

Farve:
Selvlysende

Fremstilling:
Strengpresset
Glasseret

 

Glow in the Dark  selvlysende markeringsklinke

Glow in the Dark er en eksklusiv selvlysende markeringsklinke til brug ved belægning. Klinken kan fås i flere nuancer som lyser op i 4 timer når mørket falder på. Denne teglklinke til markering ved belægning bliver ofte brugt omkring parkeringspladser og som markeringssten langs indkørslen, trapper, som stoplinje eller lignende.

Bæredygtig lys i mørket

Glow in the Dark markeringsklinken er, som alle andre klinker i vores sortiment, en bæredygtig teglklinke, som er fremstillet uden brug af kemiske stoffer. Den selvlysende glasur på klinken er fremstillet med miljøet i baghovedet og udnytter solens energi til at give en oplyst markering i mørket. Alle klinker bliver brændt ved over 1100 grader, og bliver ikke tilsat nogen former for kemiske stoffer. Med andre ord er de 100% naturlige.

Øget sikkerhed med markeringsklinker

I et land som Danmark, hvor vejret er meget omskifteligt og vi har mange timer med mørke i vinterhalvåret, kan en selvlysende markeringsklinke være med til at øge sikkerheden i mørket. Som markering på parkeringspladser, terrasser, stier eller i indkørslen, spreder Glow in the Dark markeringsklinken et blidt lys, så det bliver nemmere at orientere sig i mørket. Alle klinkerne er skridsikre og kan leveres med 2 overflader – en blank eller besandet ru overflade/skridsikker.

 

OBS! kan udelukkende købes sammen med komplet belægning/projektsalg.

Glow_in_the_dark_Middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig4glow
3glow
2glow
1glow
Ru-m-milano-o
Glat-m-milano-o