Bautzen

- En original Antracit/brun/blå belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:
48 stk/m2

Format:
200/100/45 mm

Farve:
Antracit Brun/Blå flammet

Fremstilling:
Strengpresset

 

Bautzen teglklinker

Bautzen fliserne fra AKA er meget populære som belægnings fliser til indkørsler, og til terrasser. I Danmark bliver de ofte brugt som overgang fra murstenshuse til belægninger i haven og omkring huset. Bautzen teglfliser minder lidt i farven om de traditionelle mursten som bliver brugt til at bygge huse med i Danmark.

Man værner om kvaliteten

AKA klinker har siden deres grundlæggelse lagt meget værdi i at værne om kvaliteten af deres produkter, og det genspejler sig i deres klinker. Alle AKA klinker, og naturligvis også deres Bautzen belægningstegl bliver fremstillet efter samme princip. Alle klinker bliver fremstillet uden brug af skadelige tilsætningsstoffer, derudover bliver der kun brugt naturlig ler som bliver brændt ved over 1100 grader for at frembringe et naturligt farvespil.

Modstand mod det danske vejr

Alle som har lagt klinker i Danmark ved at den værste fjende som enhver flise har er det danske vejr. Alle AKA klinker er frostsikre og resistente mod varme, UV-lys og forskellige former for kemiske stoffer. Med andre ord kan klinker sagtens overleve mange danske vintre med sne og slud, og de kan også sagtens klare en dansk sommer med konstant skift mellem varme og regnvejr. Fliserne er fremstillet med en skridsikker overflade som betyder at selv hvis de bliver våde så bliver de ikke glatte, dette er meget vigtigt i Danmark hvor det ofte regner og er vådt.

Bautzen_middel_page
Jeg vil gerne vide mere:Ring til migBautzen_environ2
Bautzen_environ1