Calau 45

- En original rød/blålig/brun belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:
48 stk/m2

Format:
200/100/45 mm

Farve:
Rød/Blålig-brun nuanceret

Fremstilling:
Strengpresset

 

Calau 45 belægningsklinker

Calau 45 udendørs klinker er rød/blålig/brun nuanceret i farven og har en rustik overflade som har en mini fase. Calau 45 er ligesom Calau 52 fremstillet af naturlige materialer. Fliserne er meget populære som terrasse fliser, samt til gangstier og andre former for byrum.

Kvalitets belægningsklinker

Teglfliserne til udendørs brug er frostsikre og resistente mod varme, UV-lys og kemiske stoffer. Dette betyder at klinkerne er meget stærke og robuste, derudover har AKA klinker givet dem en jævn og skridsikker overflade, som har en meget lav vandoptagelse. Med andre ord, bliver klinkerne ikke gennemblødt så er man altid sikker på at kunne holde balancen. Man behøver ikke være bange for at gå på fliserne når det regner, da man ved at de ikke bliver glatte.

Mange muligheder

Calau 45 klinkerne fra AKA kommer med en masse muligheder, da de fleste af klinkerne har samme størrelser, er det nemt at kombinere forskellige teglfliser med hinanden. Eftersom klinkerne nemt kan genbruges og genanvendes er det muligt at nøjes med at tage nogle af klinkerne op ad gangen, på den måde får man et helt nyt look i haven uden at man skal skifte alle belægningsklinkerne i hele haven. På den måde kan man også sparer lidt penge.

Calau_45_middel_page
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig