Calau 52

- En original blålig brun nuanceret belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:
48 stk/m2

Format:
200/100/52 mm

Farve:
Blålig brun nuanceret

Fremstilling:
Strengpresset

 

Calau 52 belægningstegl

Calau 52 belægningstegl er blålig/brun nuanceret i farven, og har en rustik overflade som er fremstillet med en mini fase. Fliserne er lavet af de samme kvalitets materialer som alle andre AKA klinker. Calau 52 klinkerne er især populære som belægning til have stier, og til terrasser. Derudover bliver de ofte brugt som belægning til indkørsler.

Kvalitet fra start til slut

Lige fra begyndelsen bliver Calau 52 belægnings fliser produceret med kvalitet for øje. Det første som bliver undersøgt er den ler som bliver brugt til klinkerne, den skal være af en speciel blanding for at give belægningsteglen dens karakteristiske udseende som bliver skabt ved hjælp af det naturlige farvespil som man finder i alle fliserne. Derefter bliver alle AKA klinker brændt ved over 1100 grader, dette er med til at gøre klinkerne farve og lys ægte.

Robuste og sikre

Calau 52 er stærke og robuste klinker, som har en jævn og skridsikker overflade. Deres tykkelse betyder at klinkerne sagtens klare alt hvad man byder dem, uden at man behøver at være bange for at de knækker hele tiden. Den skridsikre overflade betyder at selv hvis fliserne bliver våde så bliver de ikke glatte, derudover har alle fliserne meget lav vandoptagelse, hvilket betyder at vand ikke siver ind i fliserne, dette er vigtigt da de ellers ville sprække hvis de blev våde og derefter udsat for frost.

Calau_52_middel_page
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig