Kamenz

- En original gul belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:

48 stk/m2
48 stk/m2

Format:

200/100/45 mm
200/100/52 mm

Farve:
Gul

Fremstilling:
Strengpresset

 

Kamenz belægningsklinker

Kamenz belægning til udendørs brug er nærmest gul i farven, for at indfarve fliserne bliver der ikke tilsat kemiske tilsætningsstoffer, alle AKA klinker er kemisk neutrale. Stenen er især populær som belægnings sten til terrasser og indkørsler. Da klinkerne er frostsikre og robuste kan de sagtens holde til at der dagligt bliver kørt hen over dem med tunge biler. Da klinkerne er frostsikre betyder det at de ikke knækker om vinteren efter presset fra køretøjer.

Naturligt farvespil

Deres forskellige farver bliver opnået gennem den specielle ler blanding som bruges til klinkerne, samt den mængde af ilt og temperatur der bliver tilføjet under brændingen. Alle klinkler bliver brændt ved over 1100 grader, og dette er med til at give alle klinkerne et naturligt farvespil, hvilket også betyder at der ikke findes to klinker som er ens. Det naturlige farvespil betyder også at alle klinker er lysægte med andre ord så falmer klinkerne ikke efter mange års brug.

Genbrug og genanvend

Kamenz teglfliser er lavet at så stærke materialer at de sagtens kan bruges igen og igen, med andre ord selv vis man syntes det er tid til at forny indkørslen, så kan man gemme de gamle sten og bruge dem igen et andet sted, de skal bare renses og så er de klar til brug igen. Da de ikke er tilsat nogle skadelige kemiske stoffer kan man sagtens lade dem ligge i jorden i generationer uden at være bange for at de skader miljøet.

Gul belægningssten
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig