Meissen Antica

- En rustik antracit belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:
48 stk/m2

Format:
200/100/52 mm

Farve:
Blå/Antracit

Fremstilling:
Strengpresset
Valset

Meissen Antica belægningstegl

Meissen Antica belægningstegl er til udendørs brug, blandt andet til terrasser og stier i haven. Der er også mange som bruger fliserne til store boligarealer, som for eksempel til arealer omkring en boligkompleks. Meissen Antica er farveægte og har et naturligt farvespil, dette bliver opnået gennem den specielle ler blanding som bliver brugt, kombineret med styring af ilt og temperatur under brændingen. Alle fliser har deres eget unikke look, og de bliver efter brænding sammenlignet med andre klinker for at se hvilke fliser passer bedst sammen. Alle fliser er lavet med en skridsikker overflade.

Forskellige muligheder

AKA Klinker tilbyder et væld af forskellige klinker, de kommer i mange forskellige størrelser og farver. Det er faktisk kun fantasien som sætter grænser for hvad man kan skabe med sine fliser. I forhold til Meissen fliserne, som har et meget glat looks, så er Meissen Antica fliserne meget mere rustik i deres udseende, deres kanter er valset. Selvom fliserne har deres helt eget look, så kan man sagtens kombinere dem med andre fliser. Man kan for eksempel bruge dem som en form for kant til Meissen fliserne.

Kvalitet uden tilsætningsstoffer

Ligesom alle AKA klinker er Meissen Antica frostsikker, og resistent mod varme. Derudover bliver alle fliser fremstillet uden tilsætning af skadelige stoffer, med andre ord behøver man ikke være bange for at ens have bliver forurenet af fliserne. AKA klinker bliver i dag fremstillet på samme måde som for over 100 år siden, de bliver stadigt brændt i en ovn som bliver mere end 1100 grader varm.

Meissen_antica_middel_page
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig