Meissen

- En original antracit belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:

34 stk/m2
48 stk/m2
48 stk/m2
48 stk/m2

Format:

240/118/52 mm
200/100/62 mm
200/100/52 mm
200/100/45 mm

Farve:
Blå/Antracit

Fremstilling:
Strengpresset

Meissen belægnings fliser

Meissen belægnings fliser til haven, er lavet af Naturler og fliserne kan bruges til mange forskellige ting. Man kan for eksempel bruge dem til alt lige fra terrasse fliser til belægning i en indkørsel. Farven er Blå/antracit, men mange vil nok mene de ser mere sorte/grå ud, i virkeligheden. Fliserne er alle lavet med en skridsikker overflade, så man ikke skrider hvis det har regnet. Sammenlignet med AKA klinke Meissen Antica, så har denne klinke en mini fase, dette giver Meissen fliserne et mere rent look, hvorimod Meissen Antica har et meget mere rustik look.

Fantasien sætter grænsen

Meissen udendørs teglfliser kan kombineres på mange forskellige måder, man kan enten placere dem på den mere traditionelle måde, eller man kan lave sit eget design. Hvis man sætter fliserne sammen med andre AKA Klinker, så kan man sagtens lave forskellige mønstre med fliserne. Da man ved at alle AKA fliser er lavet af samme kvalitet behøver man ikke være bange for om der nu skulle være nogle af dem som vil blive beskadiget af vind og vejr.

Kvalitet i førersædet

Meissen have klinker er lavet af naturmaterialer som bliver brændt ved over 1100 grader, alle fliserne har et naturligt farvespil, og hver eneste klinke holder sin farve igennem hele dens livstid, med andre ord, fliserne blegner ikke i solen, hvilket betyder at man sagtens kan genbruge dem uden at være bange for at fliserne ser anderledes ud. Derudover er alle fliserne frostsikre, hvilket betyder at de ikke knækker hvis der kommer en meget kold vinter.

Meissen_middel_page
Jeg vil gerne vide mere:Ring til migMeissen_environ4
Meissen_environ3
Meissen_environ2
Meissen_environ1