Meran

- En original efterårsfarvet belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:

48 stk/m2
48 stk/m2

Format:

200/100/52 mm
200/100/45 mm

Farve:
Efterårsfarve

Fremstilling:
Strengpresset

Meran belægningsklinke

Meran er en Efterårsfarvet belægningsklinke, som har en rustik overflade samt en mini fase. Flisen bliver ofte brugt til sti systemer samt indkørsler og til området omkring hovedøre. Måden som Meran er infarvet på betyder at der ikke er to fliser som er ens, derfor kan det nogle gange være lidt svært at forestille sig hvordan det endelige resultat kommer til at se ud, men med AKA klinker ved man altid at resultatet bliver flot.

Farven skabes naturligt

I forhold til mange andre klinker som bliver tilføjet alle mulige former for skadelige tilsætningsstoffer for at opnå den helt rigtige farve, så er Meran belægningsklinker indfarvet på en naturlig måde som ikke skader miljøet. Det naturlige farvespil bliver fremstillet ved hjælp af den særlige ler blanding som bliver brugt til alle AKA klinker, denne kombineret med styring af ilt og temperatur under brændingen, giver det naturlige farvespil som man er vandt til fra AKA.

Sikker mod vind og vejr

Det gode ved klinker fra AKA er at de alle er sikret mod vind og vejr, således er alle klinker frostsikre og resistente mod varme og andre kemiske stoffer. De har en skridsikker overflade og har meget lav vandoptagelse, dette beskytter fliserne mod vind og vejr. Da vand ikke kan trænge ned i klinkerne risikere man ikke at de sprækker.

BEMÆRK: Denne klinke har rødlige nuancer i sig. Afhængig af hvordan klinken vender, kan dette udtryk forstærkes eller minimeres.

Meran_middel_single
Jeg vil gerne vide mere:Ring til migMeran_environ4
Meran_environ3
Meran_environ2
Meran_environ1