Milano O. Formatmix

- En anderleders sort belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:

26 stk/m2
39 stk/m2
78 stk/m2

Format:

240/160/52 mm
160/160/52 mm
160/80/52 mm

Farve:
Sort nuanceret

Fremstilling:
Strengpresset

$

Milano O. Formatmix

Milano O. Formatmix er en sort nuanceret haveflise som passer perfekt til alle haver, overfladen af stenen er rustik, og fliserne har en skridsikker overflade hvilket betyder man ikke glider på dem hvis de bliver våde. Milano O. Formatmix kan bruges til terrasser eller som belægning på en sti igennem haven.

Forskellige størrelser – endeløse muligheder

Som man næsten kan regne ud fra navnet Milano O. Formatmix, så kan fliserne købes i tre forskellige størrelser, hvilket giver en unik mulighed for at kombinere og designe sin helt individuelle have. Fliserne findes i 160/80/52mm, 160/160/52mm og 240/160/52mm. Det er kun fantasien som sætter grænsen for hvad man kan kreerer med disse udendørs klinker. Hvis man vil bringe lidt farver ind i haven, kan man kombinere fliserne med andre AKA klinker, man kunne for eksempel lave en kant af andre fliser.

Langtids holdbare og nemme at pleje

Milano O. Formatmix er lavet af naturmaterialer, og er brændt ved over 1100 grader, den specielle ler blanding er med til at gøre fliserne frostsikker og resistent mod varme og forskellige former for kemiske stoffer. Klinkerne er farveægte hvilket betyder at de ikke falmer efter nogle år. Alt dette sammen med den høje kvalitet betyder at fliserne er langtidsholdbare. Derudover, er fliserne meget nemme at pleje da de er vandafvisende, og ikke absorbere snavs og kalk i samme omfang som andre lignende fliser. Dette betyder også at man kan genbruge fliserne flere gange, de skal bare gøres rent og så er de klar til igen at blive brugt i haven.

Milano-mix_middel_page
Jeg vil gerne vide mere:Forbandt_1_bred
Forbandt_2_bred
Ring til mig