Pisa

- En original sandgul belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:
48 stk/m2

Format:
200/100/45 mm

Farve:
Sandgul

Fremstilling:
Strengpresset

 

Pisa belægningssten

Pisa belægningssten er en sandgul flise som er grå/brun flammet, disse udendørs klinker er farveægte, med andre ord er der ikke brugt kemiske stoffer for at indfarve teglfliserne, der er mange firmaer i dag som bruger forskellige metoder til at give deres klinker farve, blandt andet blander de forskellige stoffer i deres ler for at opnå en speciel farve, men disse stoffer er ofte skadelige for jorden, og med tid vil de forurene området omkring klinkerne. Fliserne har en rustik overflade og har alle en mini fase. Pisa belægningsklinker bliver ofte brugt til terrasser og andre have arealer, som for eksempel stisystemer.

Naturlig farve

Farven er opnået gennem specielle ler blandinger og styring af ilt og temperatur under brændingen, alle klinker bliver brændt ved over 1100 grader, dette er med til at give fliserne et naturligt farvespil. Fliserne har en skridsikker overflade og har meget lav vandoptagelse.

Robust kvalitet

Alle AKA klinker er stærke og robuste klinker, grunden til dette er som beskrevet ovenfor, den specielle ler blanding, samt måden klinkerne bliver behandlet på. De udendørs teglfliser er alle frostsikre og resistente mod varme, UV-lys og kemiske stoffer. Man kan altid være sikker på at AKA klinker holder i mange år, det er endda så vidt at klinkerne sagtens kan genbruges og genanvendes igen og igen.

Pisa_middel_page
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig