Plauen

- En original gul flammet belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:

48 stk/m2
48 stk/m2

Format:

200/100/52 mm
200/100/45 mm

Farve:
Gul flammet

Fremstilling:
Strengpresset

 

Plaunen belægningsklinke

Plaunen havetegl er gul flammet i farven, og har en rustik overflade. Klinkerne bliver ofte brugt til indkørsler og andre områder, den bliver også brugt til stisystemer i haver og som belægning til andre byrum. Fliserne kan kombineres med andre AKA fliser for at bringe lidt mere liv ind i belægningen.

Hvordan opnås den specielle farve

Alle AKA klinker bliver indfarvet uden brug af kemisk farve, med andre ord har alle klinker et naturligt farvespil, og er alle naturprodukter. Klinkerne bliver brændt ved over 1100 grader, og er fremstillet af en speciel ler blanding som bliver tilført en vis mængde varme og ilt under brændingen for at skabe den rigtige farve.

Farveægte klinker

Alle klinker er resistente mod varme og UV-lys, dette betyder at klinkerne ikke mister deres farve med tiden, dermed kan alle klinker genbruges og genanvendes igen og igen. Man kan sagtens tage fliserne op af jorden, og bruge dem igen et andet sted, det er så simpelt som bare at vaske dem af, og så er de klar til brug igen. Klinkerne kommer i to forskellige tykkelser, man kan enten finde dem i 45 mm tykkelse, eller i 52 mm tykkelse, begge fliser er 100mm bredde og 200mm i længden.

Plauen_middel_page
Jeg vil gerne vide mere:Ring til migIMG_0405