Radeberg

- En original orange/blålig belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:

48 stk/m2
48 stk/m2

Format:

200/100/52 mm
200/100/45 mm

Farve:
Orange - blålig flammet

Fremstilling:
Strengpresset

 

Radeberg Belægningsklinker

Radeberg Belægningsklinker er orange/blålig flammet i farven, og de har en rustik overflade, alle klinkerne har en mini fase. Fliserne er meget populære som belægning til terrasser eller andre store flader. Alle AKA klinker gennemgår en streng kvalitetskontrol for at sikre at kvaliteten forbliver i top form, og Radeberg er ingen undtagelse, derfor ved man altid at man får en udendørs teglflise som kan klare det hele.

Mange mønstre

Radeberg Klinkerne kan lægges på mange forskellige måder, det er faktisk kun fantasien som sætter grænsen for hvordan det hele kan komme til at se ud. Man kan enten lægge fliserne på en af de mere traditionelle måder, eller man kan skabe sit helt eget mønster med fliserne. Man kan også kombinere forskellige fliser for at lave noget helt individuelt.

Mere om Radeberg belægningstegl

Radeberg havefliser er et naturprodukt, med andre ord bliver der ikke brugt skadelige tilsætningsstoffer til fremstillingen af Radeberg haveklinker. Fliserne bliver brændt ved over 1100 grader, hvilket betyder at de er stærke og robuste, derudover bliver de fremstillet med en skridsikker overflade som har en meget lav vandoptagelse. Alle klinker er frostsikre og resistente mod varme, UV-lys og kemiske stoffer. Dette betyder at de ikke er skadelige for miljøet, og at de kan genbruges eller genanvendes igen og igen.

Radeberg_middel_page
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig