Terra Catania

- En original rød/blå nuanceret belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:

48 stk/m2
48 stk/m2

Format:

200/100/52 mm
200/100/45 mm

Farve:
Rød/Blå nuanceret

Fremstilling:
Strengpresset

 

Terra Catania belægningsklinker

Terra Catania belægningsklinker er rød/blå i farven og har et nuanceret flammet look, deres overflade er rustik og de er produceret med en mini fase. Belægningsklinkerne er især populære som terrasse klinker og som belægning til sti og gang arealer. Klinkerne bliver fremstillet efter specielle krav som alle klinker skal opfylde inden de kommer i handel. Hvis ikke klinkerne lever op til AKA standarder bliver de destrueret og omdannet til nye fliser.

Kvaliteten er vigtig for belægningsklinker

For AKA er det meget vigtigt at kvaliteten af vores belægningsklinker er absolut i top, der er flere forskellige elementer som til sammen skaber den kvalitet man er vandt til fra AKA Belægningsklinker. Det samme gælder for vores Terra Catania klinker, alle klinker bliver brændt ved over 1100 grader, alle klinkerne er farveægte, med andre ord bliver der ikke anvendt kunstig farve for at få klinkerne til at se ud som de gør.

Naturlige materialer til belægning

For at skabe det specielle farvespil som man kender fra AKA klinker, bliver der brugt et speciel form for ler blanding, denne blanding påføres en vis mængde ilt og temperatur under brændingsprocessen for at skabe de helt rigtige farver. Dette betyder at alle belægningsklinker er kemisk neutrale, med andre ord er de ikke skadelige for miljøet, lige meget hvor mange år fliserne ligger i jorden, de vil aldrig forurene jorden.

Belægningsklinker Terra Catania
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig