Terra Ferrara

- En original Bronzebrun flammet belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:
48 stk/m2

Format:
200/100/52 mm

Farve:
Bronzebrun flammet

Fremstilling:
Strengpresset

 

Terra Ferrara Belægningsklinker

Terra Ferrara Belægningsklinker er bronzebrune i farven, derudover har fliserne et flammet look, med andre ord ser de ud som om de er brændt. Fliserne bliver ofte brugt som terrasse klinker eller som belægning i en indkørsel. Fliserne kan sagtens kombineres med andre fliser, da de fleste AKA fliser har den samme størrelse.

Solid Kvalitet

På grund af den måde fliserne er behandlet under produktionsprocessen, så er man sikker på at hver eneste flise er af top kvalitet. Alle AKA klinker er naturprodukter, som bliver brændt ved over 1100 grader, alle havefliserne er farveægte, dette bliver opnået ved hjælp af en helt speciel ler blanding, samt den mængde af ilt og temperatur som bliver tilføjet under brændingen. Alle klinker er formet på en sådan måde at deres overflade er skridsikker, lige meget hvilket vejr de bliver udsat for. Den solide kvalitet af klinkerne betyder også at alle fliser er frostsikre, og varmeresistente, med andre ord har varme eller frost ingen indflydelse på kvaliteten af fliserne.

Uendelige Muligheder

Det gode ved AKA klinker er at de kan bruges igen og igen, med andre ord hvis man vil omlægge haven, så kan man sagtens hive fliserne op, skylle dem af og bruge dem igen et andet sted i haven. Eller man kan sælge dem videre hvis det er det man vil. Fliserne vil altid se ud som nye, lige meget hvor lang tid de har ligget i jorden, så skal de bare gøres rene igen og så er de klar til at blive lagt ned i jorden igen.

Terra_Ferrara_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig