Terra Genova

- En original blå/brun belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:

34 stk/m2
48 stk/m2

Format:

240/118/52 mm
200/100/52 mm

Farve:
Blå/Brun flammet

Fremstilling:
Strengpresset

 

Terra Genova Teglfliser

Terra Genova udendørs klinker er blå/brun flammet i farven og har en rustik overflade, derudover er hver klinke udstyret med en mini fase. Da fliserne har et meget karakteristisk udseende, er de især populære som belægning til indkørsler, samt til større byrum. Klinkerne findes i forskellige tykkelser og bredder, man kan finde dem i 200/100/45 mm, 200/100/52 mm eller 240/118/52 mm.

Terra Genova er et naturprodukt

Der er mange forskellige måder at fremstille belægningsklinker på, mange virksomheder blander farve og andre kemiske stoffer i deres ler for at give det den farve som de skal bruge. Men AKA klinker fremstiller Terra Genova klinkerne efter gammel tradition uden brug af skadelige tilsætningsstoffer. De opnår den Blå/brun flammet farve ved at anvende en speciel ler blanding som giver farveægte klinker ved hjælp af den rigtige fordeling af ilt og temperatur under brændingen.

Robuste og stærke fliser

Terra Genova klinker bliver fremstillet på en sådan måde at de er ekstra robuste og stærke, klinkerne er alle frostsikre og resistente mod varme, UV-lys og kemiske stoffer. Derudover er de alle fremstillet med en skridsikker overflade, som har meget lav vandoptagelse. Dette betyder blandt andet at klinkerne kan holde i flere generationer uden at de skal skiftes ud, derudover falmer de ikke i farven efter at være udsat for det danske vejr.

terra_genova_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til migterra_genova_1
terra_genova_2
terra_genova_3
terra_genova_4