Terra Reggio

- En original okker brun/blå belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:
48 stk/m2

Format:
200/100/52 mm

Farve:
Okker Brun/Blå

Fremstilling:
Strengpresset

 

Terra Reggio belægningsklinker

Terra Reggio belægning til byrum og private haver er Okker, Brun/blå flammet i farven og har en rustik overflade. Fliserne er fremstillet uden en fase. Fliserne passer perfekt til brug på en terrasse eller til indkørsler. Alle klinker fra AKA er fremstillet af den samme kvalitet, og de gennemgår en streng kvalitets kontrol før de bliver godkendt til salg, derfor ved man altid at man køber klinker af en god kvalitet hvis man køber AKA klinker, klinkerne kan genbruges og genanvendes.

Mere om Terra Reggio teglfliser

Alle Terra Reggio klinker bliver fremstillet efter meget skarpe krav om at de skal opfylde AKA klinkers kvalitet. Dette betyder at alle klinker bliver fremstillet efter helt specielle opskrifter. Alle klinker bliver brændt ved over 1100 grader, dette er med til at skabe et naturligt farvespil, og det betyder dermed også at alle klinker er farveægte og lysægte. Med andre ord er klinkerne kemisk neutrale og 100% fri for skadelige tilsætningsstoffer, de er et rent naturprodukt.

Robust klinker som er skridsikre

Terra Reggio teglfliser er lavet af den bedste kvalitet, og det er med til at sikre at klinkerne bliver meget robuste, med andre ord bliver klinkerne ikke slidt efter års brug, grundet deres tykkelse kan klinkerne bruges til alt fra terrasser til indkørsler. Klinkerne er fremstillet med en skridsikker overflade som gør at de ikke bliver glatte i rengvejr.

Terra_Reggio_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig