Terra Vesuvio

- En skarpkantet rød/blå nuanceret belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:

34 stk/m2
34 stk/m2
48 stk/m2

Format:

240/118/71 mm
240/118/52 mm
200/100/52 mm

Farve:
Rød/Blå nuanceret flammet

Fremstilling:
Strengpresset
Skarpkantet

 

Terra Vesuvio teglfliser

Terra Vesuvio teglfliser til udendørs brug er rød/blå nuanceret og har et flammet look. Deres overflade er grov i strukturen og fliserne har ingen fase. På grund af deres specielle look bliver klinkerne ofte brugt til terrasser samt andre arealer omkring huset. I modsætning til mange andre fliser er disse fliser ikke ens i deres udseende, med andre ord kan man sagtens have fliser som ikke ligner de andre klinker, men dette er helt normalt.

Top kvalitet

Der er flere ting som AKA klinker gør for at sikre at deres produkter er af en absolut top kvalitet. For det første er alle klinkerne lavet af naturlige materialer, for det andet de bliver brændt ved over 1100 grader. Dette er med til at give klinkerne deres naturlige farvespil, som bliver frembragt ved hjælp af deres specielle brændingsmetode. Alle klinker bliver produceret uden brug af skadelige tilsætningsstoffer.

Frost sikre og skridsikre

Som alle andre AKA klinker er Terra Vesuvio klinkerne frost sikre og resistente mod andre former for indvirkning som for eksempel varme, UV-lys og kemiske stoffer. Derudover er overfladen af klinkerne af en grov struktur hvilket betyder de er skridsikre, med andre ord selv i regnvejr bliver klinkerne ikke glatte, dette er især vigtigt på arealer hvor der bliver gået meget.

Terra_Vesuvio_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til migTerra-Vesuvio1
Terra-Vesuvio3
Terra-Vesuvio2
Terra-Vesuvio4