Terra Vittoria

- En Rød/Blå nuanceret flammet belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:

34 stk/m2
48 stk/m2
48 stk/m2

Format:

240/118/52 mm
200/100/71 mm
200/100/52 mm

Farve:
Rød/Blå nuanceret flammet

Fremstilling:
Strengpresset

 

Terra Vittoria havefliser

Terra Vittoria er en belægningssten som er rød/blå nuanceret flammet i farven, den har en rustik overflade og kommer med en mini fase. På grund af klinkernes specielle farve er de meget populære som belægning til indkørsler samt andre former for stisystemer. Med sit naturlige farvespil fremstår Terra Vittoria med flotte nuancer på når de lægges på store overflader – med andre ord kan forskellige klinker fra samme serie have et meget forskelligt farvespil.

Naturlig farve

Man kunne selvfølgelig være fristet til at sige at grunden til at klinkerne har forskellige farver er at de bliver farvet med kemiske stoffer, og at man derved selv kan bestemme hvilke sten skal have hvilken farve. Men alle AKA klinker er naturprodukter og har et naturligt farvespil, der bliver ikke brugt nogen former for skadelige kemikalier eller tilsætningsstoffer under fremstillingen. Den specielle farve bliver skabt under brændingen af klinkerne som alle bliver brændt ved over 1100 grader.

Frostsikre

Terra Vittoria havefliser er alle frostsikre og resistente mod varme, UV-lys og kemiske stoffer. Deres kvalitet er med til at lave fliserne robuste og stærke. Derudover bliver alle klinker fremstillet med en jævn og skridsikker overflade, som har meget lav vandoptagelse.

Terra-Vittoria_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til migTerra-Vittoria1
Terra-Vittoria2