Zittau

- En original Rød/blålig flammet belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:

34 stk/m2
48 stk/m2
48 stk/m2
48 stk/m2

Format:

240/118/52 mm
200/100/71 mm
200/100/52 mm
200/100/45 mm

Farve:
Rød/Blålig flammet

Fremstilling:
Strengpresset

 

Zittau belægnings klinker

Zittau klinker er Rød/blålig flammet i farven, denne naturlige farve opstår når fliserne bliver tilsat en vis mængde ilt og temperatur under brændingen, dette kombineret med deres naturlige ler blanding giver den velkendte farve. Zittau klinkerne er især populære til større gang arealer, eller steder hvor der skal bruges belægning over en større plads. Det bliver mere og mere populært at bruge den samme type klinker over hele grunden, med andre ord de samme klinker på terrassen som på gårdspladsen, på den måde for man et mere rent look.

Gode Materialer

Zittau klinkerne er som alle andre AKA klinker frostsikre og resistente mod varme, UV-lys og kemiske stoffer. Med andre ord skifter de ikke farve efter for lang tid i direkte sol. Alle klinker har en skridsikker overflade. Det gode ved AKA klinker er at de bliver fremstillet efter en gammel tradition, og efter den gamle metode hvor alle fliser blev brændt ved over 1100 grader, dette er med til at gøre fliserne Stærke og robuste.

Nemme at kombinere

Da de fleste AKA klinker har den samme størrelse både i højden og i bredden, er det relativt nemt at kombinere forskellige klinker med hinanden, hvis man for eksemplet vil skabe et mønster i fliserne. Derudover, er det nemt at kombinere forskellige fliser, hvis man vil lave forskellige områder på terrassen, som for eksemplet hvis man vil definere et specielt område til grillpladsen, eller markerer der hvor havebordet skal stå.

Zittau_middel_page
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig