Antica

- En eksklusiv rød blå ringovnsklinke

Produceres kun fra 1000 M2 og opefter

70 70 72 75

Forbrug:
48 stk/m2

Format:
200/100/50 mm

Farve:
Rød/Blå nuanceret

Fremstilling:
Ringovnsklinke
Kulbrændt

 

 

Antica special tegl

Antica Belægningsklinker er eksklusiv rød og blå nuanceret i farven og har en rustik overflade. Fliserne bliver på grund af deres farve ofte brugt til at definere forskellige områder, blandt andet er der mange som bruger klinkerne til at afmærke deres terrasse, der er også flere som bruger Antica som en form for bort rundt omkring terrassen. Klinkerne kan fremstilles i mange forskellige specialformater og bliver brændt i gammeldags ringovn, hvorfor en del af klinkerne har kulanbrændinger.

Naturligt farvespil

Deres forskellige farver bliver opnået gennem den specielle ler blanding som bruges til klinkerne, samt den mængde af ilt og temperatur der bliver tilføjet under kulbrændingen. Alle klinker bliver brændt ved over 1100 grader, og dette er med til at give alle klinkerne et naturligt farvespil, hvilket også betyder at der ikke findes to klinker som er ens. Det naturlige farvespil betyder også at alle klinker er lysægte med andre ord så falmer klinkerne ikke efter mange års brug.

Frost sikre og skridsikre

Som alle andre AKA klinker er Antica klinkerne frost sikre og resistente mod andre former for indvirkning som for eksempel varme, UV-lys og kemiske stoffer. Derudover er overfladen af klinkerne af en grov struktur hvilket betyder de er skridsikre, med andre ord selv i regnvejr bliver klinkerne ikke glatte, dette er især vigtigt på arealer hvor der bliver gået meget.

Antica_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig