Classic

- En eksklusiv klassisk belægningsklinke

Produceres kun fra 1000 M2 og opefter

70 70 72 75

Forbrug:
48 stk/m2

Format:
200/100/51 mm

Farve:
Rød nuanceret

Fremstilling:
Ringovnsklinke
Kulbrændt

 

 

Classic belægningstegl

Classic Belægningstegl er eksklusiv og klassisk rød nuanceret i farven og har en rustik overflade. Fliserne bliver på grund af deres farve ofte brugt til at definere forskellige områder, blandt andet er der mange som bruger klinkerne til at afmærke deres terrasse. Disse special klinker bliver også brugt indendørs i rustikke og klassiske restauranter. Klinkerne kan fremstilles i mange forskellige specialformater og bliver brændt i gammeldags ringovn, hvorfor en del af klinkerne får deres kulanbrændinger.

Naturligt farvespil

Deres forskellige farver bliver opnået gennem den specielle ler blanding som bruges til klinkerne, samt den mængde af ilt og temperatur der bliver tilføjet under kulbrændingen. Alle klinker bliver brændt ved over 1100 grader, og dette er med til at give alle klinkerne et naturligt farvespil, hvilket også betyder at der ikke findes to klinker som er ens. Det naturlige farvespil betyder også at alle klinker er lysægte med andre ord så falmer klinkerne ikke efter mange års brug.

Naturlige materialer

For at skabe det specielle farvespil som man kender fra AKA klinker, bliver der brugt et speciel form for ler blanding, denne blanding påføres en vis mængde ilt og temperatur under brændingsprocessen for at skabe de helt rigtige farver. Dette betyder at alle klinker er kemisk neutrale, med andre ord er de ikke skadelige for miljøet, lige meget hvor mange år fliserne ligger i jorden, de vil aldrig forurene jorden.

Classic_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig