Terra Agata

- En eksklusiv mørkegrå flise til belægning

Produceres kun fra 1000 M2 og opefter

70 70 72 75

Forbrug:
50 stk/m2

Format:
245/80/80 mm

Farve:
Mørkegrå

Fremstilling:
Strengpresset

 

 

Terra Agata fliser til belægning

Terra Agata er en eksklusiv rød nuanceret flise til belægning, som har en plan og skarpkantet overflade. Denne flise til belægning bliver ofte brugt omkring store arealer og er velegnet som køreunderlag. Derudover bliver den brugt som belægning til byrum samt andre stisystemer, klinkerne er også meget populære som belægning til terrasser.

Godt køreunderlag og god kvalitet

Grunden til at Terra Agata ofte bliver brugt til indkørsler og andre typer køreunderlag er at de som alle andre AKA klinker er meget robuste og stærke. Alle klinker bliver brændt ved over 1100 grader, og bliver ikke tilsat nogen former for kemiske stoffer. Med andre ord er de 100% naturlige, hvilket man også kan se på deres farver.

Perfekt til det danske vejr

I et land som Danmark, hvor det ofte regner er det meget vigtigt at de fliser man bruger ikke har en alt for høj vandoptagelse, da de ellers lettere bliver porøse, og porøse sten blandet med kulde giver ofte problemer i form af frostsprængte fliser til belægning. Ud over at have en let vandoptagelse, er alle klinkerne skridsikre og robuste.

Terra_Agata_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig