Terra Aurora

- En eksklusiv gul brun stavklinke

Produceres kun fra 1000 M2 og opefter

70 70 72 75

Forbrug:

94 stk/m2
52 stk/m2

Format:

206/51/90 mm
206/90/51 mm

Farve:
Gul Rød/Brun nuanceret

Fremstilling:
Formbrændt

 

 

Terra Aurora teglflise

Terra Aurora er en eksklusiv udendørs teglflise som er gul og brun nuanceret i farven, denne klinke er en stavklinke som er rustik og valset i overfladen. Denne klinke bliver ofte brugt som belægning til byrum, stisystemer eller i private haver, Den er især populær som belægning til terrasser samt indkørsler.

En flise til det danske vejr

På grund af deres høje kvalitet er man også sikker på at få en klinke som er resistent mod vind og vejr. Alle AKA klinker er frost sikre, samt resistente mod varme og UV-lys, med andre ord skifter de ikke farve når de har været udsat for sollys. Alle klinker bliver fremstillet med en skridsikker overflade, hvilket betyder at selv hvis det regner bliver fliserne ikke glatte.

Bæredygtig haveflise

For AKA klinker er det meget vigtigt at vores klinker er miljøvenlige, og derfor er alle klinker fremstillet kemisk neutrale og uden nogen former for skadelige stoffer. Dette betyder at man med ro i sindet kan genbruge og genanvende fliserne over mange generationer. Alle klinker bliver fremstillet med en jævn og skridsikker overflade, og har meget lav vandoptagelse.

Terra_Aurora_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig