Terra Autunno

- En eksklusiv rød nuanceret stavklinke

Produceres kun fra 1000 M2 og opefter

70 70 72 75

Forbrug:

68 stk/m2
50 stk/m2

Format:

245/60/80 mm
245/80/60 mm

Farve:
Rød nuanceret

Fremstilling:
Formbrændt

 

 

Terra Autunno belægningssten

Terra Autunno er en eksklusiv rød nuanceret stavklinke, som har en rustik og valset overflade. Denne belægningsklinke bliver ofte brugt omkring hoveddøre, da dens rustikke udseende passer meget godt til indgangs partier. Derudover bliver den brugt som belægning til byrum samt andre stisystemer, klinkerne er også meget populære som belægning til terrasser.

Robuste og god kvalitet

Grunden til at Terra Autunno ofte bliver brugt til indkørsler er at de som alle andre AKA klinker er meget robuste og stærke. Alle klinker bliver brændt ved over 1100 grader, og bliver ikke tilsat nogen former for kemiske stoffer. Med andre ord er de 100% naturlige, hvilket man også kan se på deres farver. Der er ikke to klinker som er ens, og det er med til at give dem en speciel karakter.

Meget lav vandoptagelse

I et land som Danmark, hvor det ofte regner er det meget vigtigt at de fliser man bruger ikke har en alt for høj vandoptagelse, da de ellers lettere bliver porøse, og porøse sten blandet med kulde giver ofte problemer i form af knækkede klinker. Ud over at have en let vandoptagelse, er alle klinkerne skridsikre og robuste.

Terra_Autunno_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig