Terra Catania antica

- En eksklusiv rød blå flammet haveklinke

Produceres kun fra 1000 M2 og opefter

70 70 72 75

Forbrug:
48 stk/m2

Format:
200/100/52 mm

Farve:
Rød/Blålig flammet

Fremstilling:
Strengpresset
Valset

Terra Catania antica haveklinker

Terra Catania antica haveklinker er rød/blå i farven og har et nuanceret flammet look, deres overflade er meget rustik og de er valset. Klinkerne er især populære som terrasse klinker og som belægning til sti og gang arealer. Klinkerne bliver fremstillet efter specielle krav som alle klinker skal opfylde inden de kommer i handel. Hvis ikke klinkerne lever op til AKA standarder bliver de destrueret og omdannet til nye fliser.

Kvaliteten er vigtigst

For AKA er det meget vigtigt at kvaliteten af vores produkter er absolut i top, der er flere forskellige elementer som til sammen skaber den kvalitet man kender fra AKA haveklinker. Det samme gælder for vores Terra Catania antica haveklinker, alle klinker bliver brændt ved over 1100 grader, alle klinkerne er farveægte, med andre ord bliver der ikke anvendt kunstig farve for at få klinkerne til at se ud som de gør.

Naturlige materialer

For at skabe det specielle farvespil som man kender fra AKA haveklinker, bliver der brugt et speciel form for ler blanding, denne blanding påføres en vis mængde ilt og temperatur under brændingsprocessen for at skabe de helt rigtige farver. Dette betyder at alle klinker er kemisk neutrale, med andre ord er de ikke skadelige for miljøet, lige meget hvor mange år fliserne ligger i jorden, de vil aldrig forurene jorden.

Terra_Catania_environ1_large
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig