Terra Ancona antica

- En original sort/blåbrun stavklinke

70 70 72 75

Forbrug:

73 stk/m2
96 stk/m2

Format:

204/67/67 mm
204/50/67 mm

Farve:
Sort Blå/Brun

Fremstilling:
Strengpresset
Valset

 

 

Terra Ancona antica stavklinke

Terra Ancona antica er en stavklinke som er sort/blåbrun i farven, den har som mange andre AKA klinker en rustik overflade og er valset. Denne belægningsklinke bliver ofte brugt som belægning i byrum, på stier samt andre havearealer. Klinkerne bliver fremstillet i to forskellige størrelser, 204/50/65 mm samt 204/67/67 mm. Denne type klinker kommer i mange forskellige farver, og det er ikke unormalt at have flere farver i samme kollektion.

Naturlig farvet

Grunden til at man kan have forskellige farver i samme kollektion, eller samme produktion er at AKA klinker bliver fremstillet af naturlige materialer, og der bliver ikke brugt nogen former for kunstig farve for at give farve til klinkerne. Klinkerne bliver brændt ved over 1100 grader, og dette er med til at skabe deres naturlige farvespil. Derudover er alle klinker farveægte, og dette bliver opnået på en helt naturlig måde.

Ingen tilsætningsstoffer

For AKA klinker er det meget vigtigt at deres klinker er miljøvenlige, og derfor er alle klinker fremstillet kemisk neutrale og uden nogen former for skadelige stoffer. Dette betyder at man med ro i sindet kan genbruge og genanvende fliserne over mange generationer. Alle klinker bliver fremstillet med en jævn og skridsikker overflade, og har meget lav vandoptagelse.

Terra-Ancona-antica_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig