Terra Bergamo antica

- En violet nuanceret stavklinke

70 70 72 75

Forbrug:

73 stk/m2
96 stk/m2

Format:

204/67/67 mm
204/50/67 mm

Farve:
Violet nuanceret

Fremstilling:
Strengpresset
Valset

 

 

 

Terra Bergamo antica belægningsklinker

Terra Bergamo antica havefliser er violet nuanceret i farven og har en rustik overflade som er valset. Disse udendørs klinker er af typen stavklinker, med andre ord er de smallere end andre klinker. Klinkerne bliver ofte brugt til stisystemer samt andre former for byrum, de er også meget populære som belægning til terrasser, samt indkørsler. Klinkerne bliver produceret i to forskellige størrelser, 204/50/67 mm samt 204/67/67 mm.

Naturprodukt

Alle klinker fra AKA er naturprodukter, hvilket betyder at der ikke bliver brugt nogen former for skadelige kemikalier under fremstillingen. Dette betyder også at alle klinkerne er farveægte, dette bliver opnået gennem den ler blanding som bruges, samt styring af ilt og temperatur under brændingen, dette er også med til at give klinkerne et naturligt farvespil. Der er ikke to klinker som er ens, men de passer stadigt alle fint sammen.

Robuste og vejrsikre

Alle AKA klinker gennemgår en rigorøs kvalitetskontrol inden de bliver sat i salg, og derfor er disse belægningstegl meget robuste og stærke. Dette betyder blandt andet at klinkerne er frostsikre og resistente mod varme, UV-lys og kemiske stoffer. Alle klinker bliver fremstillet med en jævn og skridsikker overflade, yderligere har klinkerne en meget lav vandoptagelse.

Terra-Bergamo-antica_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig