Terra Bolzano antica

- En brun nuanceret stavklinke

70 70 72 75

Forbrug:

73 stk/m2
96 stk/m2

Format:

204/67/67 mm
204/50/67 mm

Farve:
Brun nuanceret

Fremstilling:
Strengpresset
Valset

 

Terra Bolzano antica belægningsklinker

Terra Bolzano antica er Belægningsklinker af typen Stavklinker, i farven er fliserne brun nuanceret, og de har en rustik overflade som er valset. Klinkerne bliver ofte brugt som belægning til indkørsler samt andre udendørs arealer. Klinkerne er lavet af natur materialer, og kommer i to forskellige størrelser, 204/50/67 mm samt 204/67/67 mm.

Mere information on klinkerne

Terra Bolzano antica har et naturligt farvespil som opstår fordi klinkerne bliver brændt ved over 1100 grader. Derudover er klinkerne farveægte, hvilket betyder at der ikke er brugt kemiske stoffer eller andre former for skadelige tilsætningsstoffer for at give klinkerne deres farve. Farven er opnået gennem den ler blanding der bliver brugt, samt den mængde af ilt og temperatur som bliver tilføjet under brændingen.

Stærke og robuste klinker

Eftersom at teglfliserne skal bruges udendørs skal de være af en vis kvalitet. Alle AKA klinker er frostsikre og resistente mod varme, UV-lys og kemiske stoffer. Med andre ord kan klinkerne sagtens klare det danske vejr, både den danske sommer og den danske vinter. Derudover har de meget lav vandoptagelse, og alle klinker bliver fremstillet med en jævn og skridsikker overflade alt dette er med til at sørge for at klinkerne er stærke og robuste.

Terra-Bolzano-antica_middel-page
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig