Terra Carbona antica

- En sort nuanceret stavklinke

70 70 72 75

Forbrug:

73 stk/m2
96 stk/m2

Format:

204/67/67 mm
204/50/67 mm

Farve:
Sort nuanceret

Fremstilling:
Strengpresset
Valset

 

 

Terra Carbona antica stavklinke

Terra Carbona antica er en sort stavklinke som er rustik i overfladen, derudover er den valset. Denne belægningsklinke er meget populær som klinker til stier, samt som belægning til byrum, derudover bliver den meget ofte brugt til indkørsler da dens sorte farve passer perfekt med de i Danmark så populære hvide eller mørke huse.

Naturlig sort farve

Mange som ser Terra Carbona antica klinkerne ville nok være tilbøjelige til at sige at de bliver farvet ved hjælp af kemiske farvestoffer, men alle AKA klinker er naturprodukter, og der bliver kun brugt naturlige stoffer i deres produktion. Der bliver ikke brugt nogen former for skadelige tilsætningsstoffer, eller andre ting som kan være skadelige for miljøet. Klinkerne bliver brændt ved over 1100 grader og derfra kommer deres naturlige farve, det er også det som er med til at gøre klinkerne farveægte.

Robuste kvalitet

AKA klinker bliver fremstillet i en meget god kvalitet, og dette er med til at gøre klinkerne stærke og robuste. Klinkerne er frostsikre og bliver ikke beskadiget af hverken varme, UV-lys og kemiske stoffer. De har alle sammen en jævn og skridsikker overflade. Derudover har klinkerne en meget lav vandoptagelse. Dette betyder at klinkerne sagtens kan genanvendes i mange år.

Terra-Carbona-antica_middel_page
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig