Terra Iseo antica

- En original sort/brun nuanceret belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:

73 stk/m2
96 stk/m2

Format:

204/67/67 mm
204/50/67 mm

Farve:
Sort/brun nuanceret

Fremstilling:
Strengpresset
Valset

 

 

Terra Iseo antica teglflise 

Terra Iseo antica er en udendørs teglflise som er sort/brun nuanceret i farven, denne klinke er en stavklinke som er rustik og valset i overfladen. Denne klinke bliver ofte brugt som belægning til byrum, stisystemer eller i private haver, Den er især populær som belægning til terrasser samt indkørsler.

Robuste og god kvalitet

Grunden til at Terra Iseo antica ofte bliver brugt til indkørsler er at de som alle andre AKA klinker er meget robuste og stærke. Alle klinker bliver brændt ved over 1100 grader, og bliver ikke tilsat nogen former for kemiske stoffer. Med andre ord er de 100% naturlige, hvilket man også kan se på deres farver. Der er ikke to klinker som er ens, og det er med til at give dem en speciel karakter.

Sikre og resistente

På grund af deres høje kvalitet er man også sikker på at få en klinke som er resistent mod vind og vejr. Alle AKA klinker er frost sikre, samt resistente mod varme og UV-lys, med andre ord skifter de ikke farve når de har været udsat for sollys. Alle klinker bliver fremstillet med en skridsikker overflade, hvilket betyder at selv hvis det regner bliver fliserne ikke glatte.

Terra-Iseo-antica_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig