Terra Lucca antica

- En original sort nuanceret belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:

73 stk/m2
96 stk/m2

Format:

204/67/67 mm
204/50/67 mm

Farve:
Sort nuanceret

Fremstilling:
Strengpresset
Valset

 

 

Terra Lucca antica belægningsklinker

Terra Lucca antica er en sort nuanceret stavklinke som har en rustik overflade, derudover er klinkerne valset. Disse udendørs klinker er især populære som belægning til lange indkørsler, samt til andre byrum, de bliver også til brugt som havefliser. Som alle AKA klinker bliver Terra Lucca antica fremstillet af naturlige produkter. Som mange af de andre AKA stavklinker bliver disse produceret i to forskellige størrelser 204/67/67 mm og 204/50/65 mm.

Lysægte klinker

Alle AKA klinker er lysægte, med andre ord skifter de ikke farve med tiden, alle klinker har deres helt eget naturlige farvespil som bliver frembragt under brændingsprocessen, alle klinker bliver brændt ved over 1100 grader, da dette giver de bedste resultater. Det naturlige farvespil bliver fremstillet ved hjælp af den ler blanding som bliver brugt i klinkerne, denne blandes med en vis mængde ilt og temperatur.

Meget let vandoptagelse

I et land som Danmark, hvor det ofte regner er det meget vigtigt at de fliser man bruger ikke har en alt for høj vandoptagelse, da de ellers lettere bliver porøse, og porøse sten blandet med kulde giver ofte problemer i form af knækkede klinker. Ud over at have en let vandoptagelse, er alle klinkerne skridsikre og robuste.

Terra-Lucca-antica_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig