Terra Lugano antica

- En original blå/sort nuanceret stavklinke

70 70 72 75

Forbrug:

73 stk/m2
96 stk/m2

Format:

204/67/67 mm
204/50/67 mm

Farve:
Blå/Sort nuanceret

Fremstilling:
Strengpresset
Valset

 

 

Terra Lugano antica belægningstegl

Terra Lugano antica er en belægningstegl som er blå/sort nuanceret i farven, den er af typen stavklinke, og har en overflade som er rustik og valset. Denne type klinker er især populær til brug på gårdspladser, men den bliver også ofte brugt til stier og andre haveområder, som for eksempel terrasser.

Kemisk neutrale

Alle AKA klinker er kemisk neutrale og 100% fri for skadelige tilsætningsstoffer, de er et rent naturprodukt. Klinkerne bliver produceret uden nogen form for kunstig farve. Dette betyder også at de er skånsomme for miljøet, og at de sagtens kan ligge i jorden i årevis uden at man behøver at være bange for at de forurener jorden.

Naturlig farve – Frostsikre og robuste

Alle AKA klinker bliver brændt ved over 1100 grader og dette er med til at give dem et naturligt farvespil. Derudover er alle klinker farveægte, med andre ord falmer klinkerne ikke efter et stykke tids brug. Deres farve er opnået gennem den rigtige form for ler, samt dem måde leret bliver tilsat ilt og temperatur under brændingen. Terra Lugano antica er frostsikre og resistente mod varme, UV-lys og kemiske stoffer. Derudover er de meget stærke og robuste, derfor bliver de ofte brugt som belægning til indkørsler. Alle klinkerne er produceret med en jævn og skridsikker overflade.

Terra-Lugano-antica-middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig