Terra Novara antica

- En original rød/brun stavklinke

70 70 72 75

Forbrug:

73 stk/m2
96 stk/m2

Format:

204/67/67 mm
204/50/67 mm

Farve:
Rød/Brun nuanceret

Fremstilling:
Strengpresset
Valset

 

 

Terra Novara Antica belægningsklinker

Terra Novara Antica er en rød/brun nuanceret belægningsklinke, som er af typen stavklinke og har en rustik valset overflade. Denne klinke bliver ofte brugt til terrasser samt andre områder i haver og byrum. Disse klinker bliver fremstillet i to forskellige størrelser, 204/67/67 mm og 204/50/65 mm. I forhold til mange andre klinker er det ikke alle Terra Novara Antica klinker som har samme farve, dette skyldes at klinkerne er et natur produkt, og at de reagere forskelligt på brændingen.

Naturlige og farveægte

Alle AKA klinker er naturprodukter, de bliver brændt ved over 1100 grader, og dette er med til at give dem deres naturlige farvespil. Farven bliver skabt ved hjælp af den ler blanding som bliver brugt, samt den mængde af ilt og den temperatur som bliver tilføjet under brændingsprocessen.

Skridsikre og robuste

Terra Novara Antica er stærke og robuste klinker, som er frostsikre og resistente mod UV-lys samt varme og kemiske stoffer. De tåler store temperaturudsving uden at tage skade. Alle klinker bliver fremstillet med en jævn og skridsikker overflade, og har meget lav vandoptagelse. Dette betyder at selv hvis klinkerne bliver våde, så bliver de ikke glatte.

Terra-Novara-antica_middel_page
Jeg vil gerne vide mere:



Ring til mig