Terra Roma antica

- En original violet/rød stavklinke

70 70 72 75

Forbrug:

73 stk/m2
96 stk/m2

Format:

204/67/67 mm
204/50/67 mm

Farve:
Violet/Rød nuanceret

Fremstilling:
Strengpresset

 

Terra Roma antica belægningsklinker

Terra Roma antica er en violet/rød nuanceret stavklinke, som har en rustik og valset overflade. Denne belægningsklinke bliver ofte brugt omkring hoveddøre, da dens rustikke udseende passer meget godt til indgangs partier. Derudover bliver den brugt som belægning til byrum samt andre stisystemer, klinkerne er også meget populære som belægning til terrasser.

Farveægte belægningsklinker

Terra Roma antica klinker er farveægte og har et naturligt farvespil. Med andre ord mister klinkerne aldrig deres farve. Alle klinker bliver brændt ved over 1100 grader, og deres naturlige farve bliver opnået ved hjælp af den ler blanding som bliver brugt til klinkerne samt den mængde af ilt og temperatur som bliver tilsat under brændingen.

Genbruges og genanvendes

Disse klinker kan sagtens genbruges og genanvendes igen og igen, det eneste man skal gøre er at rense dem for jord og skidt, derefter er de så gode som nye. Fliserne er meget robuste og stærke, og dette gør dem perfekte til brug flere gange. Derudover har fliserne en meget lav vandoptagelse, samt en jævn og skridsikker overflade. Det at fliserne ikke optager vand er med til at gøre dem mere robuste, da vandet ikke kan trænge ind i fliserne.

Terra-Roma-antica_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig