Terra Verona antica

- En original aubergine farvet belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:

73 stk/m2
96 stk/m2

Format:

204/67/67 mm
204/50/67 mm

Farve:
Aubergine nuanceret

Fremstilling:
Strengpresset
Valset

 

Terra Verona antica udendørs teglfliser

Terra Verona antica er en udendørs teglflise som er aubergine farvet, og har en rustik overflade, derudover er klinkerne valset og af typen stavklinker. Denne specielle type klinker bliver ofte brugt til gårdsplader og som belægning til indkørsler. Fliserne fremstilles i to forskellige størrelser som begge er lige robuste, de er 204/67/67 mm og 204/50/65 mm.

Genanvendelige

Eftersom disse klinker er lavet at materialer som er af top kvalitet, så er de ekstra robuste og stærke, det er derfor de er så populære som belægning til områder hvor der kører biler hver dag. Deres styrke er også med til at holde dem brugbare i årevis, man kan sagtens genbruge disser klinker efter de har ligget i jorden i mange år, de skal bare renses inden de atter bliver lagt ned i jorden.

Farveægte med naturligt farvespil

Alle klinker fra AKA er lavet af naturlige materialer, dette sammen med at de bliver brændt ved over 1100 grader er med til at give dem deres naturlige farvespil. Derudover er alle klinkerne farveægte, med andre ord er det lige meget om det er første gang de bliver anvendt eller om det er anden eller tredje, så beholder de den samme farve.

Terra-Verona-antica_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til migTerra Verona antica - web
Terra-Verona-antica_4
Terra-Verona-antica_3
Terra-Verona-antica_2