Terra Vulcano antica

- En original brun flammet belægningsklinke

70 70 72 75

Forbrug:

73 stk/m2
96 stk/m2

Format:

204/67/67 mm
204/50/67 mm

Farve:
Brun flammet

Fremstilling:
Strengpresset
Valset

 

Terra Vulcano antica stavklinke

Terra Vulcano antica er en stavklinke som er rustik og valset i overfladen, derudover er den brun flammet i farven. Denne belægningstegl ser næsten ud som om at den er brændt i overfladen, derfor er den meget populær som belægning til terrasser samt andre havearealer som stier og andre byrum. Disse klinker bliver fremstillet i to forskellige størrelser og de er 204/67/67 mm, og 204/50/65 mm. Derudover har man mulighed for at tage kontakt til AKA klinker hvis man skal bruge en speciel størrelse.

Brændt ved over 1100 grader

For at opnå den rigtige kvalitet bliver alle klinker brændt ved over 1100 grader, dette er med til at sikre at klinkerne har et naturligt farvespil og at de forbliver farveægte. AKA klinker er lavet af rene naturlige materialer. Med andre ord bliver der ikke tilsat nogen former for skadelige tilsætningsstoffer for at opnå den rigtige farve eller kvalitet.

Resistente mod kemiske stoffer

Mange klinker bliver ødelagte eller mister deres farve hvis de bliver udsat for forskellige kemiske stoffer, men AKA klinker er resistente mod kemiske stoffer, samt mod varme og UV-lys, derudover er de frostsikre. Alle klinker er fremstillet med en skridsikker overflade som er jævn hele vejen over klinken.

Terra-Vulcano-antica_middel
Jeg vil gerne vide mere:Ring til mig